ЗА НАС

Стил Билд Груп е фирма за цялостно реновиране, ремонт и дизайн на жилища и офиси.
Нашето име е гаранция за качествена услуга.

Кои сме ние
и какво правим

Изготвяме индивидуални проекти за вашият дом или офис, изцяло съобразени с вашите нужди, предпочитания и пространство. Предлагаме, както самостоятелни проекти предназначени за външни изпълнители, така и проекти с цялостна реализация, до ключ от нас.

Предлагаме широк спектър услуги, като така се стремим да оптимизираме максимално времето и средствата за изпълнение за всеки проект.
Предлагаме комплексни ремонтни дейности, реновиране и дизайн както на частни жилища, така и на търговски и бизнес сгради.

Извършваме довършителни ремонтни дейности или основни ремонти на помещения, жилища офиси.

Предлагаме цялостен или частичен дизайн.

Изготвяме проекти на мебели и изработването им от нас.

Интериорен дизайн
Интериорен дизайн

Изпълнението на обектите се реализира изцяло от собствени групи по предварително изготвен график, което свежда до минимум срока на изпълнението и ни дава възможност да предоставим изключителни условия на нашите клиенти.
Качеството се гарантира, както от гаранцията на материалите, които използваме, така и с допълнителна гаранция за труда. СТИЛ БИЛД ГРУП работи в тясно струдничество с едни от най-големите вериги на пазара виж тук  и предлага преференциални условия в тях за своите клиенти.

Като част от СТИЛ БИЛД ГРУП студиото ни за интериорен дизайн SHE DECOR, създава проектите за нашите клиенти. Това позволява бърза и лесна комуникация между екипите, ползване на една и съща база данни с техническа документация по проектите и пълно съответствие между проекта и реализацията.

СТИЛ БИЛД ГРУП предлага изключителни условия за закупуване на продукти от партньорите

Благодарим за доверието!

Стилът е различен за всеки и една цел за нас!

За повече информация, свържете се с нас.

ЕКИП

Десислава Ананиева

Мениджър проекти

Александър Ананиев

Технически ръководител

Гергана Рашкова

Офис-мениджър

 

Координатор проекти

Станете наш клиент

Ние ще преобразим Вашето жилище в уютен дом.