skip to Main Content

За нас СТИЛ БИЛД ГРУП

Стил Билд Груп

Стил Билд Груп  е фирма цялостно реновиране, ремонт и дизайн на жилища и офиси.
Нашето име е гаранция за качествена услуга.
Предлагаме широк спектър услуги, като така се стремим да оптимизираме максимално времето и средствата за изпълнение за всеки проект.
Предлагаме комплексни ремонтни дейности, реновиране и дизайн както на частни жилища, така и на търговски и бизнес сгради.

Изготвяме индивидуални проекти за вашият дом или офис , изцяло съобразени с вашите нужди, предпочитания и пространство. Предлагаме ,както самостоятелни проекти предназначени за външни изпълнители, така и проекти с цялостна реализация, до ключ от нас.

Извършваме довършителни ремонтни дейности или основни ремонти на помещения, жилища офиси.

Предлагаме цялостен или частичен дизайн.

Изготвяме проекти на мебели и изработването им от нас.

Изпълнението на обектите се реализира изцяло от собствени групи по предварително изготвен график, което свежда до минимум срока на изпълнението и ни дава възможност да предоставим изключителни условия на нашите клиенти .

Качеството се гарантира, както от гаранцията на материалите, които използваме , така и с допълнителна гаранция за труда.

СТИЛ БИЛД ГРУП работи в тясно струдничество с едни от най-големите вериги на пазара виж тук  и предлага преференциални условия в тях за своите клиенти .

Като част от СТИЛ БИЛД ГРУП студиото ни за интериорен дизайн SHE DECOR, създава проектите за нашите клиенти. Това позволява бърза и лесна комуникация между екипите, ползване на една и съща база данни с техническа документация по проектите и пълно съответствие между проекта и реализацията

СТИЛ БИЛД ГРУП предлага изключителни условия за закупуване на продукти от партньорите

Благодарим за доверието!

Стилът е различен за всеки и една цел за нас!

За повече информация , свържете се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

© 2015 – 2019, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top