skip to Main Content
PURE PRO филтриращи сиситеми

PURE PRO филтриращи сиситеми

Все по-належаща е грижата за доброто здраве и добрата хидратация е приоритет за всяко домакинство. Когато търсим решение за нашето семейство бихме искали най-доброто качество на разумна цена. Три-пътните смесители предлагат топла, студена и филтрирана вода. Филтърната комбинация, пречиства водата от хлор 99.9%, органични и неорганични замърсители, като запазва минералния състав. Предлаганите от нaшият партньор PURE PRO продукти притежават всички значими за индустрията сертификати, отговарят на най-високите стандарти за качество и предлагат елегантен и модерен дизайн.

 

Нашият партньор Pure Pro е ексклузивен вносител за България на няколко международни компании, утвърдени производители в областта на филтрацията на питейна вода и пречистването на въздух в дома или офиса.

Позволете на нашия екип да ви помогне в анализа на ползите от употребата на филтриращи системи и да Ви помогне в избора на най-подходящото решение за чист въздух в дома или офиса

За повече информация разгледайте http://www.purewater.bg/ или се свържете с наш представител

Клиентите на СТИЛ БИЛД ГРУП могат да се възползват от специални отстъпки

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

 

© 2017, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top