Настъпил е момента за големия ремонт и не знаете откъде да започнете. Започвате да събирате мнения оферти и идеи.

Решението за основен ремонт винаги идва от идеята да се промени нещо основно във жилището. Имате много идеи и искате най-после жилището ви да изглежда така, както сте си го представяли винаги. Не всичко, което сте си харесали обаче е приложимо или функционално за вашето жилище. Друга част от идеите ви се оказват непосилни за бюджета. Но има много неща за които, дори не сте се сетили.

 Основен ремонт

СЪВЕТ 1 – Преди всичко направете една консултация със специалист на място, за нещата които желаете да бъдат променени и тези които той би ви предложил. Това ще ви спести време и излишни средства на следващ етап.

 Основен ремонт

Колкото и да е голямо жилището ви, то не винаги е достатъчно функционално и удобно за вашите нужди. Препроектиране на жилищното разпределение не винаги означава големи разходи, но винаги означава повече комфорт у дома. В днешно време има много начини да презонираме дома и да проектираме максимално функционален дори и най-малкото жилище.

СЪВЕТ 2Консултирайте се със специалист за зониране на жилището Ви и цената на изпълнението.

При основен ремонт се налага да наемете няколко специализирани групи за различните дейности. Това в по-голямата част от случаите  оскъпява ремонта и  го отлага във времето тъй като трудно можете да съчетаете графика на групите.

 Основен ремонтСЪВЕТ 3 – Потърсете фирма, която може да ви предложи цялостно изпълнение на ремонта. Това винаги води до по-добра цена и по-кратък срок на изпълнение.

Времето в което протича самия ремонт е най-неприятната част. Мръсотията и присъствието на други хора в жилището не са приятни на никого. Често ремонта бива отлаган заради дискомфорта който създава, не толкова заради финансовата невъзможност да се започне.

СЪВЕТ 4изберете фирма която ще ви изготви график за осъществяване на ремонта в различните зони и ще ви даде ясни и кратки срокове.

Когато става въпрос за основен ремонт, който няма да се случи отново в близките 5 години (поне) е добре да заложите на качествени материали. Вариантите са вие да си ги набавите или да ползвате комплексна цена от фирмата изпълнител.

СЪВЕТ 5 – интересувайте от качеството на заложените материали. Използвайте комплексна цена за труд и материал-този вариант излиза по-евтино. Големите фирми често ползват отстъпки за материалите, които могат да предоставят на вас.

 Основен ремонтОсновен ремонт на жилището се прави на голям интервал от време и е добре да сме сигурни, че промените ще е запазят максимално дълго. Залагайки на качествени материали, може да сме спокойни, че този период ще е възможно най- дълъг. Материалите обаче са само част от крайния резултат. Вложения труд, определя в голяма степен крайния резултат от визията и качеството на ремонта.

СЪВЕТ 6Потърсете фирми, които ви дават гаранция за труда и използваните материали.

За нас най-важни са клиентите!

Ако желаете консултация от специалист или оферта за вашето жилище, свържете се с нас.