skip to Main Content
Интериорен проект и реализация

Интериорен проект и реализация

За да получите максимално  желаното от ремонта, за да придобие домът ви един модерен и функционален вид, ви предлагаме комплексна услуга с интериорен проект и  реализация.

 

Тази услуга е подходяща при предстоящ основен или частичен ремонт с включени зонови и/или цветови промени, смяна на мебелите или цялостната визия на жилището.

Чрез тази услуга ще планираме пространството до последния сантиметър, за да придобие домът ви простора, който ви е необходим. Ще планираме зоново и цветово, вашето жилище. Ще изберем най-фунционалните мебели или ще ги проектирамe за вас. Ще изберем материалите използвани за ремонта и ще бюджетираме проекта спрямо възможностите Ви.

Чрез услугата проект и реализация се възползвате от цялостна реализация от наши екипи , както за изработка на проекта и реализацията  на ремонтните дейности, така и за изработката и монтажа на проектираните мебели.

Като част от СТИЛ БИЛД ГРУП студиото ни за интериорен дизайн SHE DECOR, създава проектите за нашите клиенти.

Когато създаваме интериорен проект с включена последваща реализация от нас, ние можем да ви предоставим преференциални цени за проекта, защото не е необходимо да изготвяме подробна техническа документация. Нашите екипи получава ежедневно информация по текущи обекти посредством наш софтуер .

Това позволява бърза и лесна комуникация между екипите, ползване на една и съща база данни с техническа документация по проектите и пълно съответствие между проекта и реализацията

Тази услуга улеснява клиента при реализацията, като той комуникира през цялото време единствено с дизайнер и технически ръководител. Всичко останало по процеса на реализация се координира от нас и това е заложено в цената на проекта.

Още на първи етап вие ще поучите проекто бюджет, който в процеса на проекта ще се надгради с допълненията, който желаете да включим.

В тази услуга ви предоставяме и редица отстъпки от  нашите партньори виж тук.

Получавате гаранция за качество, както на всички материали, така и на труда.

Проект СТАРТ
лв32
Идеен интериорен проект Цветови схеми Mood board Проект мебели 3D визуализации (до 6) Подбор материали Бюджетиране Авторски надзор
Авторски надзор
Заяви
Проект БАЗОВ
лв39
Идеен интериорен проект Цветови схеми Mood board Проект мебели Проект тавани/осветление 3D визуализации Подбор материали Бюджетиране Авторски надзор
Проект тавани/осветление
Авторски надзор
Заяви
Проект СТАНДАРТ
лв48
Идеен интериорен проект Цветови схеми Mood board Проект мебели Проект тавани/осветление Проект ел.инсталация Проект ВиК инсталация 3D визуализации Подбор материали Online update Бюджетиране Авторски надзор
Online update
Авторски надзор
Заяви
Проект ЛУКС
лв57
Идеен интериорен проект Цветови схеми Mood board Проект мебели Проект тавани/осветление Проект ел.инсталация Проект ВиК инсталация 3D визуализации Подбор материали Бюджетиране Online update Авторски надзор Мениджмънт
Online update
Мениджмънт
Авторски надзор
Заяви

*Цена за мокри помещения 65лв/кв

*Цената на проекта е при сключен договор за реализация от Стил Билд Груп

*Цените за проектната дейност са без ДДС с проект от SHE Decor

Клиентите заявили комбинираната услуга-проект и реализация се възползват от допълнителни отстъпки от всички външни доставчици , партньори на Стил Билд Груп.

Минимална стойност на проекта 600 лв

 

ВИЖТЕ ОЩЕ

Интериорен дизайн -цялостен проект

Интериорно консултиране

Обновяване на апартамент

За повече информация относно проекта и реализацията и получаване на индивидуална оферта, свържете се с нас 

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

© 2016 – 2019, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top