skip to Main Content
Шпакловка

Шпакловка

Шпакловката е етап за постигане на идеални, прави стени и тавани.

Шпакловка е необходима почти винаги, след поставяне на гипс-картон, преди лепене на тапети, преди боядисване и поставяне на различните мазилки.

Необходимостта от шпакловане идва от факта, че на практика не съществува идеално  права повърхност (стени и тавани), това влошава качеството при по-нататъшен етап на работа.  Без предварително шпаклована стена/таван, бихте срещнали проблем при лепенето на тапети, т.к попиваемостта на стената не би била така добра, както при шпаклованата. Същотото важи и при боядисване или поставяне на различни видове, декоративни мазилки.

Съществуват финна и плътна шпакловка.

Шпакловка

Шпакловките за най-често сухи смеси, които се разреждат във вода в определено съотношение. Съществуват и готови такива под формата на паста.

Шпакловката може да бъде изравняваща или финишна.

В зависимост от стената/тавана и по нататъшното третиране на повърхността, шпакловката и подготовката за нея е различна.

Ако не знаете каква и дали е необходима  шпакловка, ако искате безплатен оглед и оферта, не се колебайте и ни пишете или се свържете с нас.

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

 

 

© 2015, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top