skip to Main Content
Умен дом-автоматизация на дома

Умен дом-автоматизация на дома

 

В отговор на все по-засилващото се търсене на решения за домашна и сградна автоматизация, нашите партньори от Умен дом се стремят да предложат най-добрите решения на пазара.

Имат над 60 реализирани обекта из страната като се започне от класическата домашна автоматизация, бизнес зали, домашно кино, семейни хотели. Oторизиран дилър са на американската компания Control4 – един от лидерите в системите за автоматизация на дома. Разполагат с добре подготвен екип преминал специализирано обучение в Англия. За 2012 година имат спечелена наградата на Control4 за най-добър проект за Европа.

Услуги:

Проектиране, надзор и координиране между различните изпълнители за безпроблемна реализация на проектите за автоматизация

ДОМАШНО КИНО/Hi-Fi И ФОНОВО ОЗВУЧАВАНЕ

Домашно кино:

Никога досега домашното кино не е било толкова достъпно за управление. Представете си как с натискането на едно единствено копче, едновременно се задейства лифта, спускащ екрана, завесите се затварят, осветлението става приглушено, проектора стартира и вие започвате да се наслаждавате на избрания филм или телевизионно предаване. Независимо от типа и конфигурацията на вашия киносалон, ние ще ви предоставим високо качествено потребителско преживяване, основано на следните възможности:

Управление на моторизирани екрани и лифтове за скрити телевизори

Синхронизиране на техниката при пускане, спиране и избор на видео или аудио източник

Лесен избор на мултимедийно съдържание от интерфейс на телефон или тъчскрийн

Създаване на предварително подготвени потребителски сцени, отнасящи се до осветление, щори и мултимедия

Hi Fi, мултирум и фоново озвучаване:

Благодарение на новата линия от контролери, можете да се насладите на всеки един тон или детайл от любимата си музика. Можете да имате различно озвуаване в отделните зони на дома си, а при преминаване от една стая в друга, музиката да ви следва. Лесен и интуитивен избор между различни аудио източници. Напълно автоматизиран процес при пускане на медиа плеъри, усилватели и др. Контрол на параметрите през вашия телефон или тъчскрийн.

192 kHz / 24 bit звук

Total harmonic distortion – 0.0015 (-96.5 dB)

Специализиран аудио процесор

Озвучаване на до пет аудио зони от един контролер

СИГУРНОСТ

Умната къща не би била такава без взаимодействието и с всички необходими системи за сигурност.

СОТ – пълна интеграция на DSC, Paradox, Texecom и др.

Биометрия, разпознаване на лица, създаване на различни сценарии на базата на присъствие на определен човек или група хора.

Контрол на достъпа, сканиране на пръстови отпечатъци

Пожароизвестяване, индикация за теч на газ и др.

Видеодомофони с висококачествен звук, HD камера и клавиатура, интегрирана част от системата за автоматизация

Клиентите на СТИЛ БИЛД ГРУП могат да се възползват от специални оферти

За повече информация, свържете се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

© 2017, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top