skip to Main Content
ТЕХНОМАРКЕТ

ТЕХНОМАРКЕТ

LOGO

Стил Билд Груп съвместно с Техномаркет България , предлага на своите клиенти широка гама битова техника , както и много други продукти за вашия дом или офис.

Компанията е създадена и оперира на българския пазар от 1992г.

Първият магазин с името ТЕХНОМАРКЕТ отваря врати през 1999г. и така е положено началото на най-успешната българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти. Днес верига магазини ТЕХНОМАРКЕТ има 54 магазина на територията на Република България.

В магазините от веригата сепредлагат и всички водещи търговски марки в бранша, сред които Samsung, Panasonic, Electrolux / AEG / Zanussi и Blaupunkt, Sony, Philips, Pioneer, Whirlpool, Yamaha, Jamo, LG, Daewoo, Grundig, JVC, Indesit, Ariston, Gorenje, Hitachi и други, общо над 20 бранда.

В магазините на ТЕХНОМАРКЕТ ще откриете над 15 000 артикула, от които всеки може да направи най-подходящия избор.

 

С радост Ви уведомяваме, че при реализацията на проекти Стил Билд Груп , може да предложи на своите клиенти  различни отстъпки  от продуктите в магазините на ТЕХНОМАРКЕТ .

 

За повече информация относно продуктитв, свържете се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

 

© 2017, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top