skip to Main Content
Ремонт на офиса

Ремонт на офиса

Обнови работното място бързо и удобно с модулен ремонт

Ремонт на офис

Необходимото обновяване на офисите, често се отлага поради невъзможността да се съчетае с работния процес. От друга страна, една нова визия на работното място винаги действа положително на служителите.

 

Ние от Стил Билд Груп се стремим да не нарушаваме работния процес и изготвяме модулни схеми за ремонт на офиса.

Ремонт на офиса

 

Модулния ремонт е възможен когато разполагате с няколко помещения, където е възможно да прехвърлим част от служителите ви докато се работи в друго от помещенията. Целия процес се извършва по предварително изготвен график и включва подготовката за помещенията и прехвърлянето на мебелите  в друга част от офиса. Самия ремонт се извършва във възможно най- кратки срокове.

ремонт на осфиса

За по-малките офиси или местата където е невъзможно да се направи разместване, предлагаме ремонти през почивните дни.

 

 

Изберете най-добрия вариант за вас и служителите ви. Направете ремонт на офиса бързо, лесно и без да се създава напрежение в работата ви.

Ремонт на офис

Доверете ни се, свържете се с нас за безплатен оглед и оферта

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

© 2016, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top