skip to Main Content
Как да организираме основен ремонт бързо и евтино

Как да организираме основен ремонт бързо и евтино

Основен ремонт в 6 съвета

основен ремонт

 

Настъпил е момента за големия ремонт и не знаете откъде да започнете.  Започвате да събирате мнения оферти и идеи.

Решението за основен ремонт винаги идва от идеята да се промени нещо основно във жилището. Имате много идеи и искате най-после жилището ви да изглежда така, както сте си го представяли винаги. Не всичко, което сте си харесали обаче е приложимо или функционално за вашето жилище. Друга част от идеите ви се оказват непосилни за бюджета. Но има много неща за които, дори не сте се сетили.

СЪВЕТ 1 – Преди всичко направете една консултация със специалист на място, за нещата които желаете да бъдат променени и тези които той би ви предложил. Това ще ви спести време и излишни средства на следващ етап.

основен ремонт

Колкото и да е голямо жилището ви, то не винаги е достатъчно функционално и удобно за вашите нужди. Препроектиране на жилищното разпределение не винаги означава големи разходи, но винаги означава повече комфорт у дома. В днешно време има много начини да презонираме дома и да проектираме максимално функционален дори и най-малкото жилище.основен ремонт

СЪВЕТ 2Консултирайте се със специалист за зониране на жилището Ви и цената на изпълнението.

При основен ремонт се налага да наемете няколко специализирани групи за различните дейности. Това в по-голямата част от случаите  оскъпява ремонта и  го отлага във времето тъй като трудно можете да съчетаете графика на групите.

СЪВЕТ 3 – Потърсете фирма, която може да ви предложи цялостно изпълнение на ремонта. Това винаги води до по-добра цена и по-кратък срок на изпълнение.

Времето в което протича самия ремонт е най-неприятната част. Мръсотията и присъствието на други хора в жилището не са приятни на никого. Често ремонта бива отлаган заради дискомфорта който създава, не толкова заради финансовата невъзможност да се започне.

СЪВЕТ 4изберете фирма която ще ви изготви график за осъществяване на ремонта в различните зони и ще ви даде ясни и кратки срокове.

Когато става въпрос за основен ремонт, който няма да се случи отново в близките 5 години (поне) е добре да заложите на качествени материали. Вариантите са вие да си ги набавите или да ползвате комплексна цена от фирмата изпълнител.

СЪВЕТ 5 – интересувайте от качеството на заложените материали. Използвайте комплексна цена за труд и материал-този вариант излиза по-евтино. Големите фирми често ползват отстъпки за материалите, които могат да предоставят на вас.

основен ремонт

Основен ремонт на жилището се прави на голям интервал от време и е добре да сме сигурни, че промените ще е запазят максимално дълго. Залагайки на качествени материали, може да сме спокойни, че този период ще е възможно най- дълъг. Материалите обаче са само част от крайния резултат. Вложения труд, определя в голяма степен крайния резултат от визията и качеството на ремонта.

СЪВЕТ 6Потърсете фирми, които ви дават гаранция за труда и използваните материали.

 

За нас най-важни са клиентите!

основен ремонт

Ако желаете консултация от специалист или оферта за вашето жилище, свържете се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

© 2016, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

This Post Has 2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top