skip to Main Content
Мегаелектроникс

Мегаелектроникс

 

СТИЛ  БИЛД ГРУП предлага на своите клиенти специални условия за продукти и услуги от наш парньор Мегаелектроникс-АП ООД. Партньор утвърден във времето с качесвено и гъвкаво обслужване на нашите клиенти. ME_logo_730_300

Мегаелектроникс-АП ООД е компания предлагаща обслужване на високо ниво , стремяща се винаги към коректно и качествено изпълнение на всички проекти. Желанията на клиента са с приоритетно значение за тях, както и за нас.
Мегаелектроникс-АП ООД е една от водещите фирми в страната за климатизация и отопление. Създадена е през 2011 година от двама опитни професионалисти, в сферата на климатичните и вентилационни инсталации. Благодарение на дългогодишния им опит, за 5 години МегаелектрониксАП ООД успява да постигне много добри резултати и да се наложи на българския пазар.

За периода от 2011 до 2016 година, фирмата се разраства. Към момента Мегаелектроникс има собствени магазини в повечето областни градове в България, както и изградени многобройни партньорски отношения с колеги от цялата страна, които монтират климатична техника, закупена от нас. Дългогодишният ни опит в бранша, многобройните клиенти и реализираните проекти са доказателство за отговорната ни работа, и желанието за развитие, за което допринасят и нашите партньори

 

Съвместно предлагаме на своите клиенти :

  • Високо качество и надеждност
  • • Най-добро съотношение между цена и качество
  • • Гаранционно обслужване и поддръжка
  • • Професионална консултация, която да ви помогне при избора на перфектното решение за вас
  • • Богата гама от продукти в сферата на климатичните и вентилационни инсталации.

 

 

Ако желаете да се възползвате от предлаганите продукти и услуги на специални условия за клиенти на Стил Билд Груп,

свържетте се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

© 2017, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top