skip to Main Content
Мебели по проект

Мебели по проект

Мебели  според вашите нужди

 

Мебелите по индивидуален проект  са удобни, практични и лесно задоволяват и най-капризния вкус.

 

Мебелите по проект биха ви улеснили при започването на ремонт или нанасянето в ново жилище.С тях ще уплътните максимално пространството, защото  за разлика от тези които се предлагат в търговската мрежа те ще паснат идеално във вашите пространства.

Мебелите по проект позволяват да разгърнете въображението си и да избягате от стандартното и да заложите на много по-висок клас на изпълнение , смеханизми и обков по ваш избор

Кухните изработени по проект са много по практични от готовите , предлагани по магазините.

 

С тях можете лесно да се съобразите с вече съществуващата електрическа и ВиК инсталация. Те са оптимално решение, както за малки, така и за големи пространства.

  • Преди да поръчате кухня по проект, уточнете вида и желаното разположение на уредите

Когато поръчвате мебели по проект сами избирате материала за изработката им. Може да избирате от масивна дървесина,
МДФ, ПДЧ, ЛПД и др.

За нашите клиенти предлагаме и  3D визуализации на мебелите.

Ако желаете да получите повече информация , свържете се с нас  

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

Вижте и : Интериор и реализация

© 2015 – 2018, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top