skip to Main Content
Паркетен свят

Паркетен свят

Ламиниран, естествен и трислоен паркет

 

logo_

 

Стил Билд Груп заедно с нашите партньори от Паркетен свят ви предлагаме голямо разнообразие от ламинат, естествен, трислоен и екзотичен паркет, а също и подходящите за тях аксесоари – подложка за ламинат и паркет, первази, лайсни и други. Ние предлагаме и всички необходими консумативи за поддръжката и почистването на Вашата подова настилка.

egger_news_02

Паркетен свят  е представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран паркет – Egger, Parador, Tarkett и Haro.

 

 

Паркетен свят се е превърнала  гаранция за качество и професионализъм.

Нашите консултанти, заедно с партьорите ни от Паркетен свят ще ви съдействат при избора на най-доброто решение за дома Ви.

egger_news_10

Възползвайте се и от специалните предложения с отстъпки към клиентите на Стил Билд Груп.

 

 

За повече информация, свържете се с нас 

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

© 2017, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top