skip to Main Content

Декорирай домът – финални акорди

И домът ни оживя

16homedecor

Когато говорим за дизайн, изключително важни са детайлите.  В изграждането на една цялостна визия вървим от основните към по дребните декори, които обаче са решаващи за финалното усещане.

Декорите може да смените, според сезона, настроението или дори след всяко почистване. Те могат, както да допълват основните линии, така и да им се противопоставят, като така получавате  едно съвсем ново усещане.

Чрез декорите, лесно може да следвате модните тенденции. Може да заложите на любими цветове и материи или да експериментирате с нещо различно и смело.

В колекцията на един декор  може да включите както текстил, така и картини, рализчни украшения, вази, сервизи и цветя.  Една смела комбинация от цветове и орнаменти би предала на жилището ви нов модерен вид .

 

Ако желаете да освежите домът си или да нанесете финалния щрих след ремонта, свържете се с наш консултант

 

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

 

© 2017, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top