skip to Main Content
Гипсокартон – проектиране и монтиране

Гипсокартон – проектиране и монтиране

Гиспокартонa е широко използван в съвременното строителство

Изключителното  предимство на  гипсокартона е олекотената конструкция. Използван в началото главно за бързо реставриране на сгради, той  заема основна роля  в съвременното сухо строителство.

гипсокартон

Гипсокартона има широко приложение, тъй като  предлага много възможности за реконструиране и оформяне на стени и тавани. Използва се и за изграждането на преградни стени и предстенни обшивки.

гипсокартонТой  е лесен, бърз и сравнително евтин начин да преобразите дома или офиса си. Изключително качествен материал, съставен от гипсова плоскост и облечена в различен картон. В зависимост от нуждите, той може да бъде –

обикновен GKB (подходящ за повечето помещения),

импрегниран – влагоустойчив GKBI  (подходящ за мокри помещения), гипсокартон

пожароустойчив GKF (подходящ за помещения с изискване за специална пожаробезопасност)

Импрегниран – пожароустойчив GKFI (съчетава функциите на горните два вида)

Гипсокартона дава широки възможности за изолация, скрито осветление, полагане на тръби и кабели и много други.гипсокартонОбръщането на вратите и прозорците с гипсокартон, дава завършен вид на помещението.

Ако е дошъл момента да преобразите вашето жилище/офис и сте избрали моделиране с гипсокартон не се колебайте да се свържете с нас за оглед и оферта

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

 

© 2015 – 2016, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top