skip to Main Content
Боядисване (вътрешно и външно)

Боядисване (вътрешно и външно)

Боядисването е основна част от всеки ремонт.

Красивия интериор до голяма степен изисква умело боравене с цветовете и  качествено боядисване на стените и таваните.

Боядисва се след идеално шпакловани, шлайфани и след това грундирани повърхности.

боядисванеИзключително важно  е да се отделят детайлите. Работата започва именно от там, ъглите и трудно достъпните места. Внимателната работа там допринася в голяма степен за цялостната визия.

 

Макар и лесен на пръв поглед, етапа на боядисването не е за подценяване и е препоръчително да се повери в ръцете на професионалист. Винаги се забелязва професионалното отношение в този етап на работа, започвайки от детайлите, през дозирането до цялостното моделиране.

боядисване

Ако желаете нашето професионално съдействие, не се колебайте да се свържете с нас.

Заявете оглед и оферта

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

 

© 2015 – 2016, Стил Билд Груп ООД. Всички права запазени! „СТИЛ БИЛД ГРУП“ и логотипите са запазени търговски марки на „Стил Билд Груп ООД“ за територията на България Всяко неправомерно използване на нашaтa регистриранa търговскa маркa, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където e запазенa тези търговскaтa маркa Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top